Your search results

Els millors colors per decorar cuines

Posted by Domus on 21/09/2017
| 0

Tant pels qui són els encarregats de la tasca alimentar a la família, com per als visitants ocasionals i inexperts en aquest espai, la cuina hauria de ser un lloc agradable i reconfortant. I com tot el que observem sempre està comunicant, la paleta de colors que utilitzem per decorar és una de les millors formes d’aconseguir-ho. Si vols que la teva cuina transmeti calidesa i comoditat, fes-li un cop d’ull a la llista de colors que et portem a continuació.

Els millors colors per decorar cuines
Taronja: és un dels colors més apropiats per pintar una cuina, més encara si també és menjador, ja que psicològicament transmet ànim i diversió, fomenta la interacció social i augmenta l’apetit. A més, va molt bé amb els mobles de fusta i pot alleugerir-se combinant-ho amb blanc.

Verd: principalment el verd festuc, per la seva lluminositat i vivacitat, pot utilitzar-se tant en parets com a mobiliari per fer lluir a aquest lloc més alegre i fresc. Va molt bé amb mobles, llums i electrodomèstics d’estil modern.

Vermell: combinat de la forma correcta, pot dotar d’elegància la teva cuina o fer-la veure com un espai més jovial. Solament recorda que existeixen moltíssims tons d’aquest color, evita anar-te pels més saturats i usa-ho amb moderació, d’una altra manera podries acabar sobrecarregant l’espai.

Groc: encara que és un color més apropiat per al mobiliari que per a les parets, el groc és una bona forma d’incorporar llum i calidesa a la teva cuina. Va d’allò més bé amb colors neutres i fa els espais més amplis, així que és perfecte per a una habitació estreta.

Turquesa: encara que els tons relacionats amb el blau no solen ser els més recomanats per a una cuina, el turquesa és perfecte per omplir aquest lloc de frescor i entusiasme. A més, pots combinar-ho amb qualsevol to de fusta i es veu molt bé en companyia del blanc.

Abans de triar el color de la teva cuina, recorda tenir present l’amplitud de l’espai i quin tant temps es passarà dins d’ella, així evitaràs escollir algun to que acabi per cansar o atabalar.