Your search results

Consells per crear una nova habitació

Posted by Domus on 08/08/2017
| 0

Pot ser que no estiguis conforme amb la distribució actual de les habitacions i ambients que té la teva casa o pis. Veritablement, existeixen molts pisos la distribució dels quals no satisfà als seus propietaris, per la qual cosa s’inclinen a fer reformes que permetin l’adaptació de l’espai a les seves necessitats.

Moltes persones no se senten a gust amb una habitació petita, per la qual cosa decideixen unificar dues habitacions o aprofitar espai d’una sala o àrea comuna per ampliar una habitació. No obstant això, qualsevol tipus de construcció dins d’un pis o d’una casa necessita de l’assessorament d’experts. Aquesta no és una decisió que hagi de prendre’s a la lleugera.

Contracta a experts en construcció

Tota construcció té característiques pròpies que determinen el tipus de reformes que podran realitzar-se. Tombar una paret per crear una nova habitació és alguna cosa que ha de ser estudiat i són els experts els que han d’indicar si es pot fer sense danyar o posar en risc la resta de l’estructura. Per prendre aquestes decisions moltes vegades és necessari tenir accés als plànols estructurals.

Estudia bé els canvis que desitges realitzar

Tirar i construir parets no és un treball econòmic ni senzill. Molt per contra, porta temps i molts maldecaps pel soroll i les molèsties que genera si ja et trobes vivint en l’immoble. Considera també que solament hauries de fer aquest tipus de reforma si li atorga un valor agregat a la teva propietat.

Informa als veïns sobre les construccions

Especialment si vius en una finca, és important notificar als teus veïns que s’estaran realitzant treballs durant uns dies, respectant sempre les normes establertes per la comunitat de veïns.