Your search results

Com vendre un immoble en poc temps

Posted by Domus on 19/07/2017
| 0

Invertir en propietats és un negoci rendible. Conèixer el mercat, saber de lleis, de màrqueting i conèixer tècniques de negociació és important si com a gestor immobiliari vols concretar vendes en poc temps.

Sabem que això no s’aprèn de la nit al dia, per això et suggerim prendre’t el teu temps. No obstant això, compartim amb tu algunes recomanacions que podràs posar en pràctica de manera immediata:

1. Prepara l’habitatge per vendre-la. 
La tècnica del Home Staging és una excel·lent opció per fer-ho, revisa-la! Treure el que no funciona, ressaltar les qualitats de l’habitatge, netejar i ordenar a profunditat i generar la major sensació d’amplitud, sens dubte, seran factors claus al moment d’atreure clients.

2. Signa un contracte d’exclusivitat amb un gestor immobiliari. 
Molts desconfien d’aquesta opció i prefereixen una venda oberta en la qual diverses agències puguin participar. No obstant això, centrar la responsabilitat en una sola agència comportarà a un procés amb major ordre i efectivitat. Mantente en contacte constantment amb l’agent, fes-li seguiment al procés i tria una persona que t’inspiri confiança.

3. Entra al mercat immobiliari. 
Els portals immobiliaris són efectius, però no són l’únic mitjà per oferir el teu immoble. Crea una estratègia de màrqueting en xarxes socials i pàgines web que permeti atreure major quantitat de clients en menor temps.

4. Mostra l’habitatge amb entusiasme. 
Gens pitjor que una persona extremadament seriosa i desanimada mostrant un habitatge. Sigues puntual, ressalta les bondats de l’immoble, agrega informació del sector que pugui ser atractiva i esmenta les condicions de manera cordial.

5. Busca concretar la venda. 
Per més incòmode que sembli, has de precisar als clients. Comença la negociació i fes preguntes per avançar com: fem una oferta per la propietat?

6. Sigues flexible. 
Ser molt rígid solament aconseguirà espantar als clients. Mostra’t amable, dedica-li el temps necessari a la visita, respon les inquietuds i arma’t de paciència durant la negociació.

7. Tingues clar l’objectiu. 
Tenir una meta clara i saber el que vols aconseguir et donarà confiança i ajudarà a mantenir calmada la negociació. D’aquesta manera sabràs com guiar el moment perquè ambdues parts surtin beneficiades.

8. Coneix les lleis. 
El teu agent pot recolzar-te en això, sí, no és un advocat, però ha de conèixer les lleis que involucren el procés per poder prestar l’assessoria necessària als seus clients