Your search results

L’era digital va transformar el mercat immobiliari

Posted by Domus on 20/07/2017
| 0

La tecnologia ha revolucionat el sector immobiliari. Les noves formes de fer negocis i atreure clients a través de pàgines web i xarxes socials juntament amb l’aposta per eines digitals per establir models de negoci han deixat enrere els mètodes tradicionals i han transformat el mercat.

La relació comprador i venedor d’un habitatge, d’un local, d’una oficina o de qualsevol altre tipus d’actiu immobiliari va canviar. Les diferents eines online i algunes aplicacions mòbils estan generant la idea que el client (sigui comprador o venedor) pugui tancar una operació de compravenda de manera digital.

La companyies immobiliàries estan conscients que la innovació tecnològica, l’optimització de processos i l’anàlisi immediata del mercat local resulta vital per atreure major quantitat de clients i oferir un servei de major qualitat. Però el gestor immobiliari continua sent una figura important dins del procés de compravenda i el mercat exigeix que tingui domini d’eines digitals que facilitin i millorin els resultats de les transaccions.

La clau està a oferir serveis integrals que barregin el món tecnològic amb l’assessoria personalitzada. Utilitzar aplicacions que organitzin les visites, crear plataformes que filtrin les necessitats del client i desenvolupar pàgines web que ofereixin un ventall d’opcions per vendre o comprar un immoble és la demanda del mercat.

Programes virtuals que li permetin al client experimentar la sensació de conèixer un immoble de forma realista, sense límits de distància i amb anticipació, resulta un avantatge impressionant enfront de la competència, en matèria de temps i potencials clients.

Altres serveis addicionals com, per exemple, el màrqueting digital aplicat per crear anuncis interactius o posicionar llocs web immobiliaris, així com la promoció d’espais gravats a través de vídeos realitzats per drones, fan que aquest negoci demandi, cada vegada més, a personal degudament capacitat en competències tecnològiques i qualificats per respondre a les exigències del client. Pel que recalquem que el treball de l’agent immobiliari i les eines digitals estan cada vegada més complementats amb la finalitat de generar resultats cada vegada més reeixits.