Your search results

On situar millor les plantes ornamentals?

Posted by Domus on 01/08/2017
| 0

La connexió amb la naturalesa és imprescindible per als éssers humans. El verd és molt més que un color i les plantes de qualsevol tipus són bones companyes. Tenir plantes ornamentals en la llar és tan freqüent com tenir una taula per menjar. Aquest tipus de plantes serveixen d’adorn, però a més li donen vida i energia als llocs on es col·loquen. Moltes persones pensen que l’únic lloc per col·locar plantes en la llar és la balconada, a causa que allí estan més properes a rebre la llum solar. No obstant això, hi ha plantes que toleren estar més allunyades del sol i que sens dubte es veuran molt bé en altres espais.

Bany

Col·locar plantes en els banys és molt comú entre les persones que practiquen Feng Shui i altres ritus orientals, a causa que la terra, com a part dels quatre elements, ha d’estar inclosa en aquest espai. Es recomana disposar d’una planta petita en un test amb terra, situada en un prestatge del que no necessiti moure’s molt. Algunes de les plantes més populars en els banys són els cactus petits.

Portes

Rebre amb plantes és una pràctica mil·lenària i es pot veure des de la rebuda amb palmells a Jesús a Jerusalem. És bastant freqüent que en l’entrada de la llar es disposin plantes en els costats i serveixen com a ens receptor, i un símbol de vida que dóna la benvinguda.

Grans pals de brasil, palmeres, algun arbre fruiter en creixement i falgueres, són solament algunes de les opcions més comunes per posar prop de les portes.

Habitacions

Pel tema del reg, moltes persones s’inhibeixen de col·locar plantes ornamentals a les habitacions de la casa. No obstant això, existeixen moltes plantes que poden acompanyar-nos allí, perquè no necessiten molt sol i requereixen de molt poca aigua. Probablement la més popular d’elles sigui el jade, les fulles ovalades del qual i petites amb prou feines requereixen d’un reg una o dues vegades per setmana.