Your search results

Idees per decorar el rebedor

Posted by Domus on 05/09/2017
| 0

El rebedor és la primera impressió que rep el visitant, és l’estada que és la carta de presentació de l’interior de la nostra llar, dóna una idea de com és la resta de les habitacions i el decorat en general del nostre habitatge. Això ens fa reflexionar sobre com llueix, doncs ja sabem que no ho hem de considerar únicament com una zona de pas. Per mostrar la millor carta de presentació del teu habitatge, et donarem alguns consells per decorar-ho segons les seves proporcions i els teus gustos.

Color segons l’espai
El primer a considerar és l’espai amb el qual explica el teu rebedor, d’això dependrà el color. El més recomanable, segons experts, és que un rebedor posseeixi tons clars, tot això recolzat en la psicologia del color. Això també serà pràcticament obligatori si el teu rebedor és molt reduït. Una altra opció molt usada per a aquestes estades és el paper tapís. En usar-ho en la teva entrada, marcaries la diferència entre aquesta estada i la resta de la casa.

Menys és més
A aquests espais els va molt bé l’estil minimalista. Un rebedor amb solament un moble, dos accessoris de decoració molt sobris, un mirall alt i un llum poden ser prou.
En realitat, la raó principal per la qual es recomana que aquest espai no tingui molts elements és perquè la seva funció primordial és la d’un àrea de pas, un àrea que ha d’estar prou buidada per sentir que s’entra a un habitatge igual, una llar no sobrecarregada.

I si vols un estil vintage per al teu rebedor… 
Per portar aquest estil al teu rebedor necessitaràs uns quants elements al·lusius a dècades passades. Per exemple, pots utilitzar una taula de fusta de planxar alguna cosa vella (i si la seva fusta està decapada molt millor) i sobre ella col·locar alguns elements com a llibres, un florer o una planta, sobre aquesta taula podries col·locar un mirall vintage. La porta d’entrada de la teva casa també podrà dir-te quin és l’estil que millor et convé.