Your search results

Errors comuns en comprar i vendre una casa

Posted by Domus on 14/09/2017
| 0

És molt comú que les persones cometin errors al moment de la compravenda d’un immoble, doncs desconeixen algun o varis dels molts factors que influeixen en els negocis immobiliaris. Ja siguis el venedor o el comprador, és recomanable que et xopis sobre el tema de la mà un especialista immobiliari i fins i tot un advocat. Aquests et guiaran en les decisions a prendre pel que fa a aquest pas tan important en la teva vida. Vols saber què has d’evitar, com a comprador i com a venedor?

El preu
El preu és un tema en el qual tant venedor com el comprador solen equivocar-se. És a dir, el venedor moltes vegades pensa que si li col·loca al seu immoble un preu alt podrà negociar i sortir guanyant. La veritat això podria espantar a possibles clients i fer que la propietat passi desapercebuda pel seu alt preu.

Per la seva banda, el comprador sol confiar que la banca li prestarà tots els diners necessaris per comprar la seva casa. I això no és així, els bancs es basen en moltes coses al moment de donar un crèdit i podrien determinar que l’immoble està per sobre de la seva capacitat de pagament, la qual cosa farà que li neguin la hipoteca.

Temporades
Les persones solen creure que cada existeixen èpoques de l’any més i menys favorables per a la compravenda d’un habitatge. Però els especialistes immobiliaris asseguren que aquestes transaccions es pot realitzar de la millor manera en qualsevol època de l’any. L’important és tenir clar què es vol, els papers en regla i l’assessoria d’un bon agent immobiliari.

Assessoria
Comprar o vendre un habitatge, solen ser moments molt importants en les vides de les persones. Davant qualsevol dubte és millor recórrer a l’assessoria d’experts i també és vital mantenir una comunicació fluïda amb tots els involucrats en els tràmits.