Your search results

Els beneficis de tenir una assegurança de la llar

Posted by Domus on 31/08/2017
| 0

Encara que a Espanya no sigui obligatori tenir un segur de llar, excepte en el cas d’habitatges amb hipoteca, sempre ve bé comptar amb un i aquí t’explicarem per què.

1) Un habitatge és una de les majors inversions que fa una persona, parella o família durant la seva vida, no solament és costosa, sinó que per complir el somni de comptar amb un habitatge propi sol pagar-se una hipoteca de fins a trenta anys, per tant després de tant esforç el millor és tenir-la protegida.

2) L’habitatge no sol val pel que hàgim pagat per ella, a això cal agregar les reformes, reparacions, inversió en decoració, mobles, electrodomèstics, a la qual cosa cal sumar articles com a joies, obres d’art i objectes amb valor sentimental, sent conscients que existeixen multitud de factors que podrien posar en risc tot això.

3) Una assegurança de llar incideix directament en la nostra tranquil·litat en saber que el nostre habitatge i tot el que hi ha en el seu interior, està protegit contra danys, robatoris i accidents, a més garanteix la compensació dels mateixos, la qual cosa ens lliura de córrer nosaltres amb les despeses en cas de perjudicis.

4) Un accident pot ocórrer a qualsevol moment i circumstància, una clau d’aigua en mal tancat, una canonada trencada, una pujada de corrent elèctric, esdeveniments fora del nostre abast amb conseqüències considerables, poden acabar convertint-se en un malson, però comptar amb una pòlissa garanteix a l’assegurat que els danys seran esmenats per la companyia asseguradora.

5) Una pòlissa és també una bona inversió, ja que el seu preu resulta bastant assequible i cada qui pot contractar la que millor s’adapti a les seves necessitats; l’aportació de la quota comparada amb la cosina en cas d’accident sol compensar amb escreix el que es va invertir.

6) En cas de danys ambientals una pòlissa pot garantir no solament la reparació, sinó la reconstrucció parcial o total del nostre habitatge, la qual cosa representa un gran alleujament enmig de la preocupació, por i angoixa que solem experimentar en tals situacions.