Your search results

El què has de saber si vols invertir al mercat immobiliari

Posted by Domus on 25/07/2017
| 0

Invertir en béns immobles pot ser en moltes ocasions un negoci rodó. Per poder dedicar-te a aquesta tasca necessites estudiar molts factors que et permetin ser un inversor immobiliari reeixit i així obtenir ingressos suficients per mantenir-te a flotació al mercat.

La compra i venda de béns immobles és un negoci viu i amb molta activitat. Per aquest motiu, les inversions immobiliàries requereixen d’una contínua actualització diària, perquè formen part d’un mercat que mai es deté i que planteja cada dia diferents necessitats i requeriments. A continuació, exposem una sèrie de consells que has de tenir en compte si vols ser un inversor immobiliari.

Estudia i assessora’t
Com en qualsevol ofici que s’exerceixi, saber invertir requereix de manejar un coneixement previ que després es posarà en pràctica. Per poder identificar cases, pisos o locals que puguin augmentar el seu valor amb el temps, es necessita fer estudis de la zona en la qual es troba situat a més de previsions sobre el desenvolupament que aquesta pugui tenir a futur.

Una bona estratègia per començar a involucrar-se en la inversió immobiliària és precisament assessorar-se amb uns altres que ja estiguin treballant a l’àrea. D’aquesta forma, a més d’adquirir experiència en la compravenda, es pot començar a comprendre la dinàmica del mercat i les seves particularitats.

Dedica’t a una zona
No pretenguis abastar un àrea geogràfica molt gran perquè, al principi és humanament impossible. Estudia bé el funcionament immobiliari d’una zona en específic, perquè puguis convertir-te en un expert en la matèria en aquest lloc i així poder concretar moltes inversions en un període de temps.

Paciència en començar
Com en qualsevol negoci que es va a començar, una de les claus és començar a poc a poc. Sempre existeix el risc de fracassar o que l’enlairament sigui molt més lent. Per aquest motiu, no és recomanable comprar moltes propietats d’un moment a un altre. Calcular les primeres inversions és essencial perquè pugui concretar-se l’èxit de la carrera d’inversor immobiliari.