Your search results

Com portar la llum a un bany sense finestres

Posted by Domus on 22/08/2017
| 0

Hi ha certs espais en la nostra llar que no reben la il·luminació natural que desitjaríem. Una d’aquestes estades amb poca llum sol ser el bany i més encara si no té finestres, per això et donarem alguns consells per donar-li una excel·lent decoració i il·luminació.

El color blanc és de gran ajuda
El tema principal amb un bany sense finestres sens dubte és la il·luminació i per atacar aquest inconvenient el millor és usar tons clars que t’ajudin a generar la major claredat possible. El color blanc ajudarà a crear una impressió visual d’amplitud, de llum i de calma en el teu bany. Si el teu bany no és blanc, podràs optar per una gamma de solucions que va des de les pintures per a banys als materials clàssics, incloent el marbre.

A la recerca de la llum
Ja que la llum natural no arribarà a aquest espai s’ha de cuidar la il·luminació que li dónes. Les millors opcions són aplicacions en la part superior del tocador, llums o plafons. Una falsa lluerna és una alternativa molt recomanable.

Suspèn tot
A pesar que es perd espai per emmagatzemar els diferents objectes de bany, el mobiliari suspès alleugereix molt el lloc i t’ajuda a il·luminar millor la cambra.

Una mampara, una gran alternativa
Les mampares ajuden a la circulació de la llum i milloren moltíssim l’aspecte íntegrament, ja que tot es veu molt lleuger. Al mercat hi ha gran varietat de models a la mesura i no importa si tens un plat de dutxa o una banyera, podràs aconseguir la millor solució per a les teves necessitats.

L’extractor és la peça clau
A causa de l’absència de finestres, la llum i la ventilació són els primers inconvenients a resoldre. Un extractor és la peça principal que ha de tenir el teu bany, aquests capturaran l’aire del mateix per renovar-ho i eliminaran olors desagradables.