Your search results

Com decorar un pis on hi ha mascotes?

Posted by Domus on 12/09/2017
| 0

Tots aquells que tenim mascotes en les nostres llars coneixem l’alegria i excel·lent companyia que brinden aquests bells éssers a la nostra vida. No obstant això, també sabem el difícil que és tenir-los a casa sense arruïnar la decoració. És per això que et donarem una sèrie de consells perquè decoris una llar on hi ha mascotes.

Cadascú en el seu lloc
Delimitar l’espai de descans de la teva mascota és el millor que es pot fer en pro de la decoració de la casa, ja que en establir un únic lloc de descans, la neteja i l’ordre seran més fàcils de mantenir. El millor és invertir en un llit per a mascotes o un simple cistell ben embuatat i situar-ho en una zona de la casa on no desentoni molt amb el mobiliari; si comptes amb una terrassa, seria la ubicació ideal.
Has de prendre en compte que les coses de la teva mascota (les seves joguines, corretja, sabó de bany, entre uns altres) necessiten un espai on guardar-se, així evitaràs que en cada racó de la teva llar hi hagi alguna cosa seu.

Sòls ideals
Com es va dir anteriorment, mantenir una llar neta si hi ha mascotes és bastant complicat. Existeixen certs tipus de sòls que et convenen més si tens mascotes, els de vinil i les porcellanes de ceràmica s’adapten perfectament, doncs són fàcils de netejar, no absorbeixen el líquid, resisteixen esgarrapades i donen frescor a la llar.

I si tinc pis de fusta?
Si el cas és que el teu pis és de fusta, el millor és que posis catifes, doncs amb això evitaràs que el teu pis es podreixi i es raye, a més també protegeixes a la teva mascota d’eventuals relliscades. És important que escullis catifes que tinguin els colors predominants de la teva mascota, així evitessis que els seus pèls es vegin amb facilitat i, evidentment, hauràs d’aspirar les catifes amb regularitat.

Protegeix els teus mobles
Els teus mobles has de cobrir-los amb fonguis protectores gruixudes i de materials fàcils de rentar, d’aquesta manera evitaràs que es danyin o es taquin permanentment; el millor d’això és que a l’hora de rebre visites estaran intactes.

Fes que les seves coses també combinin
En triar el llit o el plat per a la teva mascota el millor és que prenguis en compte els colors i l’estil de l’habitació perquè facin joc amb la decoració.