Preu Venda 830.000 €

Matadepera,

ID de la propietat: DV344-D

Preu Venda 830.000 €

Dormitoris: 5

Banys: 3

Superfície m: 400260

Descripció

Les Llars del Centre són cases aïllades de 260m2 a quatre vents que comparteixen una zona comunitària per l’accés peatonal i rodat des del carrer Diagonal. El projecte de línies modernes preveu, en cada cas, dos cossos sobreposats en forma de L, de manera que abracin el jardí donant-li privacitat i generant, al mateix temps, una terrassa a la planta superior davant de la suite i una generosa porxada a la planta baixa davant de la sala-menjador. A nivell de programa, la planta inferior conté la zona pública de dia i la planta superior la zona privada de nit. Des de l’accés principal, a nord, trobem un distribuïdor des del que tenim accés a una banda, a l’escala que du a la planta superior amb l’espectacular obertura i a l’estudi i bany de la planta baixa, en unes cases situat a l’est i en les simètriques a l’oest. A la banda oposada hi ha el garatge per a dues places, amb porta automàtica amb planxa d’alumini lacat. Enfront, trobem la peça principal de la casa, la sala menjador i cuina, a tres façanes, i més enllà, el porxo, el jardí i la piscina, tot visible a través de les grans obertures de la façana sud. El paviment de la planta baixa es preveu porcel.lànic per tal de fer-lo continu a tota la peça interior, cuina-sala-menjador, estudi i bany, sense juntes a les portes ni canvis de material. La cuina està equipada amb una paret de columnes amb electrodomèstics integrats Siemens i una illa central amb la zona de cocció i aigües, de manera que es treballi de cara al jardí. El bany amb revestiment ceràmic s’equiparà amb sanitaris porcel.lànics i moble suspès. La fusteria interior de tota la casa serà lacada blanca, amb portes amb tapeta americana; la porta d’accés a la sala menjador serà una vidriera doble i hi haurà també dues corredisses de gran format, una per comunicar l’estudi amb la sala, i l’altra per independitzar la cuina en cas necessari. A la planta superior, trobem un primer espai obert destinat a estudi. A continuació tenim, a una banda, el quarto de planxa-safareig i un bany de quatre peces amb banyera, i a l’altra la suite. Al fons dues habitacions dobles orientades a sud. A la suite hi accedim des del vestidor, amb el bany a una banda i el dormitori a l’altra. El bany de quatre peces, té el vàter i la dutxa independitzats amb mampares de vidre translúcid i dos rentamans. Tot amb grans finestrals amb vistes a sobre el cos inferior en L. A nivell d’instal·lacions cada casa compta amb aerotèrmia per a la climatització per conductes i per a l’aigua calenta sanitària. El jardí disposa d’una part pavimentada perimetral que s’estén sota el porxo de 40m2, la resta es enjardinada i conté una piscina privada de 15m2.

Característiques

Garaje : 1
Jardín : 1
Piscina : 1