Your search results

Això és el que has de saber si compraràs un habitatge per reformar

Posted by Domus on 24/08/2017
| 0

Comprar un immoble de segona mà per remodelar-ho és un procés interessant que representa un gran repte; per emprendre aquest camí cal aconseguir la casa que compleixi amb les nostres exigències i els nostres gustos.
Abans de gastar els diners i començar a tirar parets, cal organitzar les idees i planificar. El preu pot jugar a favor del comprador, però s’ha de tenir en compte que la resta del pressupost s’invertirà en les obres i materials. Si es decideix canviar l’ordre de les estades, cal saber que s’invertirà diners en el canvi de les canonades i punts elèctrics, sens dubte cal pensar tot molt detalladament.
S’ha de revisar a fons tota la casa per conèixer molt bé com es troba, incloent portes, finestres, fonaments, etc. El que està interessat per l’habitatge no ha de deixar-se encegar per l’encant del moment, ha de posar molta cura a tots els detalls.

Substitució total o parcial del sostre
És la reforma més cara de totes i una de les més enutjoses del procés de rehabilitació. Durant aquest treball, és impossible habitar l’immoble i el més recomanable és cridar a un expert que sàpiga com aprofitar els elements del sostre antic per reduir despeses sense desmillorar la qualitat del treball.

Electricitat i canonades
Un dels detalls que més atenció requereix al moment de rehabilitar una casa antiga és l’actualització de les canonades i del sistema elèctric. En molts casos serà necessari un treball d’aïllament per a les parets i finestres.

Fonaments de l’estructura
S’ha de comprovar que l’edifici no tingui esquerdes i revisar acuradament els murs tant exteriors com a interiors, per buscar imperfeccions greus que representin un punt feble en l’estructura.
ar en vendre una casa